JU SAOBRAĆAJNA I ELEKTRO ŠKOLA

Dan škole

Aktivnosti povodom obilježavanja Dana Škole realizovane su u periodu od 25. marta do 1. aprila 2019. godine.
U ponedjeljak 25. marta u holu škole postavljena je izložba učeničkih radova iz saobraćaja i elektrotehnike, kao i izložba projektnih radova. Na panou su postavljene Zidne novine posvećene Danu škole, a na elektronskoj tabli emitovana je prezentacija o značajnim događajima u školi u poslednjih godinu dana.
U utorak 26. marta u 10 časova održan je Kviz – Ekonomika transporta. Pobjednica je Jovana Udovčić I-5. Istog dana u 11,45 časova održan je kviz iz Osnova elektrotehnike. Pobijedio je par Aleksandar Dolić i Dragan Lazić, učenici II-2. U utorak je održano i polufinale kviza iz Informatike.
U srijedu 27. marta u 12 časova održan je kviz „ Koliko poznajem svoju školu “. Prvo mjesto osvojio je tim I-1 u sastavu Tara Nikolić i Luka Pejić. Istog dana na holu škole organizovana je i demonstracija pijanih naočara.
U četvrtak 28. marta u 11,00 časova održan je kviz “Mozgalica“. U prvoj Mozgalici pobijedio je Nikša Bijelić I-1, a u drugoj Sergej Radin I-2. Istog dana u 12,30 časova održan je kviz – Poznavanje željezničkog saobraćaja. Prvo mjesto osvojila je učenica Selma Halilović. U 13,00 časova u organizaciji Novinarske sekcije održan je koktel – razgovor. Pobjednici školskih takmičenja razgovarali su sa direktorom škole.
U petak, 29. marta u 11,00 časova u centralnom holu škole održano je takmičenje u stonom tenisu. Prvo mjesto osvojio je Nebojša Krdžalić III-3. Održano je finale kviza – Informatika. Pobijedio je tim Enter čiji su članovi Nikola Stanojević, Nikola Demonjić i Dejan Mihajlović, učenici I-2.
U ponedjeljak 1. aprila 2019. u 11,00 časova održan je kviz – Bezbjednost i regulisanje saobraćaja . Prvo mjesto osvojio je Ermin Omerčić II-5. U 11,45 časova održano je takmičenje iz Osnova elektrotehnike za prvi razred . Prvo mjesto osvojio je Saša Spasojević I-1.